Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'últim ple ordinari de l'any a la Seu planteja el Centre Empresarial i Tecnològic

L'últim ple ordinari de l'any a la Seu planteja el Centre Empresarial i Tecnològic

També es tractarà el canvi d'estatuts al Consorci Transversal i una modificació de pressupost La sessió és avui dilluns a les 20.00 h. a la sala d'actes de l'Ajuntament
Ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell - Setembre 2011
19/12/2011 12:46

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell celebrarà avui, a les 8 del vespre, l'últim ple ordinari de l'any. Entre els 10 punts de l'ordre del dia, en destaca l'addenda al conveni per posar en marxa el Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu. Es preveu que l'actuació l'executi un ens diferent de l'ens local responsable de la iniciativa, que és el Consorci Alt Urgell XXI. El projecte està cofinançat pel FEDER en l'anualitat 2009-10.

El ple també debatrà la modificació d'estatuts del Consorci Transversal, entitat que fomenta l'intercanvi d'activitats culturals entre ciutats mitjanes i petites, del qual la Seu en forma part. L'ordre del dia també inclou un canvi de destí de préstecs, una modificació del pressupost prorrogat, la contractació d'una pòlissa de crèdit i els informes d'alcaldia, juntament amb el torn de precs i preguntes.

Mostrar formulari de contacte