Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Aparador acull la mostra col.lectiva 'Els Pots d'en Mallol'

L'Aparador acull la mostra col.lectiva 'Els Pots d'en Mallol'

L'exposició, en què hi participen més de 35 artistes del Pirineu, es podrà veure del 6 de febrer al 26 de març La inauguració està prevista aquest divendres, 6 de febrer, a les 8 del vespre
Aparador - Els pots d'en Mallol 2
06/02/2015 11:24

L'espai d'art l'Aparador, ubicat a la Plaça del Carme de la Seu d'Urgell, acollirà durant els mesos de febrer i març, una mostra de la creativitat dels artistes del Pirineu. Més d'una trentena de pintors, escultors, fotògrafs, dissenyadors i artistes tèxtils de l'Alt Urgell i Andorra participen en l'exposició 'Els Pots d'en Mallol', que s'inaugura aquest divendres 6 de febrer a les 8 del vespre.

La proposta consisteix en manipular un estri, en aquest cas un pot procedent dels vells estocs del magatzem Mallol, i produir una peça artística, alterant tant la forma com la funció de l’objecte. L'any 2011 es va manipular una llauna d'oli; el 2012, un cullerot de cuina, i el 2013 una caixa de plumilles. Els diferents objectes es van convertir en insòlits artefactes, una evolució que també es constatarà en aquesta ocasió.

L’objectiu és mostrar la diversitat de visions al voltant d’un mateix objecte, és a dir, sobre la realitat mateixa, en un joc de percepcions que estimula la imaginació i provoca la reflexió sobre les diferents mirades artístiques.

Artistes pirinencs

Els artistes que hi exposen són Salvador Albanell, Mónica Armengol, Ramon Berga, Katty Berveke, Fernando Bravo, Alodia Bukowski, Sara Cabo,  Lurdes Casanova, Vicens Cassasses, Anna Graciela Chávez, Txema Díez, Teresa Font, Xavier Friedrich, Jeremy Gaillard, Albert Galindo, Joan Ganyet, Borja Garcia, Teresa Gutiérrez, Ricard Lobo, Bernat Manresa, Sandra March, Cuina Paisatges, Míriam Martínez, Roger Mas, Salvador Maura, Ber Out of The box, Gemma Piera, Núria Riart, Anna Rius, Mercè Rius, Jaume Rovira, Josepa Travé, Alfons Valdés, Adrià Ventura, Nico de Winter i Andrea Zayas.

Mostrar formulari de contacte