Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Aparador estrena l'exposició 'Extracomunitaris', d'Abel Castells

L'Aparador estrena l'exposició 'Extracomunitaris', d'Abel Castells

El fotògraf berguedà i l'artista Pep Espelt presentaran les imatges que han creat per al col.lectiu de DJs La Comunidäd Els creadors formen part de l'entitat cultural Movimentpuntzero

'Extracomunitaris'
'Extracomunitaris'
29/07/2011 09:21

L'Espai d'Art l'Aparador estrenarà avui divendres al vespre, a la plaça del Carme, una nova exposició: Extracomunitaris, una coproducció fotogràfica especial de l'entitat berguedana Movimentpuntzero i el col•lectiu de DJs de Gironella La Comunidäd. La inauguració inclourà una sessió de música electrònica a la plaça del Carme. La proposta estarà exposada fins al 31 d'agost.

La mostra és obra del fotògraf Abel Castells i de l’artista Pep Espelt. És la segona vegada que el grup de DJs treballa amb Movimentpuntzero a l’hora de trobar una imatge de grup, després que l'any passat ja hi va col.laborar el també berguedà Jordi Plana.

En les imatges d’aquest original i peculiar autor, sempre hi pren rellevància la violència, però de manera irònica i estètica, amb un llenguatge personal i allunyat dels cercles convencionals. El resultat són quatre instantànies de línies bipolars, dures, directes i lleugerament il•lustratives. Els protagonistes són personatges maquillats i lleugerament agressius però a la vegada celestials.

La Comunidäd és un col•lectiu format l’any 2003, que viu i es mou per la música i la cultura electrònica. També difon la tecnologia, l’escenografia, els flyers, l’hedonisme i l’essència underground, amb referències com ara Richie Hawtin, Underworld o Laurent Garnier, entre d'altres.

Mostrar formulari de contacte