Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'aparcament Doctor Peiró, tancat per la instal.lació de les firetes

L'aparcament Doctor Peiró, tancat per la instal.lació de les firetes

Els talls s'estendran més endavant al Camí Ral. Durant els dies de festa també es restringirà el carrer Sant Ot i el Passeig Els vals per a les atraccions es donen enguany dins del programa de la Festa Major

Firetes a l'aparcament Doctor Peiró
Firetes a l'aparcament Doctor Peiró
25/08/2008 16:50

Aquest dilluns ja ha quedat tallat al trànsit l’aparcament Doctor Peiró de la Seu d’Urgell. L’esplanada romandrà tancada durant els propers dies a causa de la instal.lació de les tradicionals firetes i atraccions de la Festa Major.

Segons ha informat la Policia Municipal, entre demà i dimecres els talls s’estendran a un tram del Camí Ral de Cerdanya, entre l’aparcament i el Parador de Turisme. En aquell punt també està previst que s’hi instal.lin una part dels firaires.

Justament pel que fa a aquesta part de la festa, la regidoria de Festes ha informat que enguany els vals perquè els infants de la Seu puguin gaudir de les atraccions apareixen dins del programa oficial de la celebració, que ja s’ha repartit a la majoria de bústies del municipi. Aquesta oferta forma part del pacte entre els firaires i l’Ajuntament perquè els nens i nenes de la ciutat puguin accedir-hi a preu especial.

Segons la regidora de Festes, Mireia Pellicer, aquest canvi ve motivat per l’excés de demanda que hi havia els altres anys, quan les invitacions eren per a un dia concret i es produïen situacions de tensió i de picaresca. A cada programa hi ha tres vals per a un viatge per només un euro cadascun.

De la seva part, a l’eix format per la plaça de les Monges, el carrer de Sant Ot, la plaça de Catalunya i el Passeig Joan Brudieu no es podrà circular ni aparcar des de dissabte a les 2 del migdia i fins que s’acabi la festa, dimarts de la setmana vinent. Els carrers Major, de Capdevila, dels Canonges i de Lluís de Sabater, juntament amb el Pati Palau i el Camí Clos, quedaran tancats a la circulació dissabte a les 2 del migdia i fins la mitjanit de dilluns vinent.

Finalment, la plaça dels Oms i els carrers de Sant Domènec i de Ramon Llambart estaran tancats dissabte i dilluns de Festa Major, de les 2 del migdia fins a la mitjanit.

Mostrar formulari de contacte