Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Aran col·laborarà amb l'allotjament del Doctor Music Festival 2019

L'Aran col·laborarà amb l'allotjament del Doctor Music Festival 2019

Els hotels de la zona es comprometen a obrir el juliol vinent per donar cabuda a una part dels assistents. Es calcula que la vall pot acollir unes 14.000 pernoctacions durant la celebració dels concerts
Presentació a Vielha del Doctor Music Festival 2019 (Foto: CGA)
09/08/2018 19:00

El director del Doctor Music Festival, Neo Sala, ha visitat l'Aran per arrencar el compromís dels empresaris aranesos d'obrir els hotels durant els dies del festival, de l'11 al 14 de juliol del 2019. L'esdeveniment, amb epicentre a Escalarre, a les Valls d'Àneu, espera uns  60.000 espectadors i es preveu que les places hoteleres del Pallars Sobirà no siguin suficients, per la qual cosa s'ha contactat amb comarques veïnes, entre elles l'Alt Urgell. En el cas de l'Aran, es preveu que pugui assumir unes 14.000 pernoctacions.

Tant la conselhèra de Turisme, Anna Díaz, en nom del Conselh Generau, com el president del Gremi d'Hosteleria de la Val d'Aran, Ambrós Barberà, s'han mostrat partidaris de col·laborar activament i han destacat la ''projecció internacional'' de la que es poden beneficiar participant en aquest Festival.

Sala ha informat que el festival generarà un PIB de 6 milions d'euros, xifra que representa un 5,8% del total del PIB de la comarca del Pallars Sobirà durant el 2019. L'impacte econòmic total serà d'uns 100 milions d'euros. Els dies previs i durant el festival treballaran unes 3.000 persones per donar resposta a les necessitats dels 60.000 espectadors que s'esperen.

Anna Diaz ha manifestat que "la Val d'Aran vol col·laborar activament amb el Festival a més a més, com a destí turístic de primer ordre, oferirà tots els seus mitjans perquè la gent gaudeixi de l'àmplia oferta turística que ofereix". Barberà "ha agraït a l'organització del Festival la confiança dipositada en els establiments de la Val d'Aran ".

 

Mostrar formulari de contacte