Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'àrea del CAP de la Seu té 12 positius aïllats a domicili amb coronavirus

L'àrea del CAP de la Seu té 12 positius aïllats a domicili amb coronavirus

Les darreres hores s'ha donat l'alta a un altre veí que ha superat la malaltia. El Sant Hospital es manté un dia més sense cap ingressat ni cap cas pendent de resultat

Indicacions de Protecció Civil sobre l'obligació de portar mascareta des d'aquest dijous
Indicacions de Protecció Civil sobre l'obligació de portar mascareta des d'aquest dijous
21/05/2020 10:45

El CAP de la Seu d'Urgell ha donat l'alta aquest dimecres a un altre dels veïns que estaven aïllats a domicili per haver donat positiu de coronavirus i que, per tant, ja ha superat la malaltia. D'aquesta manera, la xifra de persones en seguiment amb COVID-19 se segueix reduint i ara és de 12, lluny de les més de trenta que hi havia fins ara fa pocs dies.

En xifres totals, ara mateix a l'àrea de la Seu es manté aïllats 128 veïns i veïnes (dos més que el dia anterior), dels quals 52 són sospitosos i 64 contactes sense símptomes. El nombre d'altes domiciliàries des de l'inici de la pandèmia ja ascendeix a 260, després que aquest dimecres se n'ha donat 2 més. De la seva part, el Sant Hospital es manté un dia més sense cap ingressat per complicacions derivades del coronavirus ni cap cas pendent de resultat.

Tot i aquesta evolució positiva, des del centre mèdic urgellenc mantenen la prudència i demanen "no confiar-se en cap moment". El president de la Fundació Sant Hospital i alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, recorda que "el virus no ha marxat" i que, a més a més, "tenim poca gent immunitzada", per la qual cosa cal "no donar-li cap oportunitat al virus, o ho lamentarem molt", si bé agraeix el fet que la població de la Seu "ho està fent bé".

Mostrar formulari de contacte