Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'artista urgellenc Oliver Roura exposa a Barcelona

L'artista urgellenc Oliver Roura exposa a Barcelona

La mostra pictòrica "Projeccions" es pot veure a la Cambra de la Propietat Urbana fins al pròxim 28 de novembre El jove parteix de clàssics de l'abstracció com Palazuelo
10/11/2008 11:39

El jove artista urgellenc Oliver Roura exposa fins al pròxim dia 28 de novembre la seva obra pictòrica a la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona. La mostra “Projeccions” es pot veure al carrer Princesa, 1-3, de dilluns a divendres, de les 9.00 h. a les 13.30 h., i dimarts i dijous de les 16.00 h. a les 19.00 h.

La proposta artística de Roura s’inclou en un cicle de creació jove de la Cambra, a càrrec d’Àlex Mitrani. La iniciativa compta amb la col.laboració de l’Institut d’Educació Escola La Massana, vinculat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Segons afirma Mitrani, “malgrat pugui no semblar-ho, es tracta d’una exposició de retrats en què l’artista, però, no ha seguit el mètode habitual: l’intent de reproduir, de manera fisonòmicament fidel o caricaturesca, els elements bàsics que constitueixen el rostre d’una persona". I afegeix: "Roura mira de traduir allò que, més enllà de l’aspecte físic, defineix a l’individu, comprensió que només es pot obtenir en l’intercanvi íntim i afectiu”.

El jove urgellenc parteix de clàssics de l’abstracció com Palazuelo i coneix les aportacions d’artistes que han marcat una renovació de la pintura com les de Fiona Rae, Frank NItshe o Peter Zimmermann. “Gràcies al plantejament personal i laboriós que ha encetat, està explorant la seva via pictòrica pròpia en la qual es poden apreciar ja aspectes complexos i interessants com la circulació visual entre el grafisme i l’objecte o la tensió entre atzar i determinació formal”, manifesta Mitrani.

L’exposició d’Oliver Roura es va inaugurar el passat dia 16 d’octubre.

  • Oliver Roura - Autoretrat
  • Oliver Roura - Sala d'exposicions
  • Oliver Roura - Ivan Messeguer
  • Oliver Roura - Papa

Mostrar formulari de contacte