Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell inaugura una exposició sobre la Lleva del 55

L'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell inaugura una exposició sobre la Lleva del 55

La mostra se centra en el Regiment de Caçadors de Muntanya número 12 de la Seu d’Urgell Bona part del material exposat a Platja d'Aro ha estat aportat per Enric Esteve Fité, d'Oliana

Arxiu - Exposició Lleva 55
Arxiu - Exposició Lleva 55
24/10/2011 17:38

L'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell ha organitzat una exposició a Platja d'Aro sobre la Lleva del 55, que fa cada any una trobada des de 1993. Els exmembres del Regiment de Caçadors de Muntanya número 12 de la Seu d’Urgell es van retrobar novament aquest cap de setmana passat.

La mostra es pot veure a l’Hotel La Terrassa de la població empordanesa. Permet recordar el passat militar de la Seu durant la primera meitat del segle XX. Bona part del material exposat ha estat aportat per l'olianès Enric Esteve Fité, integrant de la Lleva del 55, important erudit local i col•laborador de l’Arxiu Comarcal.

L’exposició és el punt de partida d’una campanya més àmplia de digitalització de documentació d’aquesta i altres lleves que van tenir la Seu com a destí. Per a més informació, cal posar-se en contacte directament amb l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell trucant al número de telèfon 973 350 131 o a través de l’adreça de correu electrònic acalturgell.cultura@gencat.cat.

Mostrar formulari de contacte