Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Associació d'Empresaris preguntarà als alcaldables sobre el futur de la Seu

L'Associació d'Empresaris preguntarà als alcaldables sobre el futur de la Seu

L'AEAU convoca un acte públic en què els candidats hauran de respondre cinc preguntes amb un temps limitat El debat serà el primer dia de campanya, divendres dia 6, a la Sala de Sant Domènec
Eleccions 2011 - Logo
28/04/2011 09:55

La cursa per a les eleccions municipals de la Seu d'Urgell arrencarà amb un debat sobre l'economia. Per a divendres 6 de maig, dia que comença la campanya, l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell ha convocat un acte públic al qual s'hi ha convidat els cinc candidats a l'alcaldia. El debat serà a les 8 del vespre a la Sala de Sant Domènec.

El vicepresident de l'AEAU, Víctor Ribalta, ha explicat que s'han decidit a impulsar l'acte per la preocupació existent en l'empresariat urgellenc sobre cap a on s'ha d'enfocar la comarca en l'àmbit econòmic.

L'AEAU ha definit l'acte amb el format 5x2. És a dir, els empresaris formularan "cinc preguntes claus per al futur de la Seu i comarca" i els alcaldables les hauran de respondre en un màxim de dos minuts. Es vol generar així un debat àgil, amb respostes concises i clares. Al final de les intervencions, hi haurà un torn obert de preguntes.

En el debat hi prendran part Òscar Ordeig (PSC-Progrés), Albert Batalla (CiU), Miquel Caminal (ERC), Antoni Viñals (ICV) i Pere Millàs (PP).

Mostrar formulari de contacte