Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell compleix 25 anys

L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell compleix 25 anys

El gremi ho celebra aquest dilluns a la nit amb un sopar a l'Hotel Andria i la posterior festa a La Murga, oberta a tothom L'entitat treballa per defensar els interessos del sector davant de les administracions i advoca per millorar més les comunicacions

Hotel Andria
Hotel Andria
24/05/2010 13:39

L’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell compleix 25 anys representant els hostalers de la comarca. Avui dilluns al vespre, el gremi es trobarà per celebrar-ho, amb dos actes ben diferenciats.

A les 9 del vespre, hi haurà un sopar al renovat menjador de l’Hotel Andria, el lloc on precisament es va fundar l'entitat i se'n van redactar els estatuts el 5 de març de 1985. L’àpat serà una oportunitat per coincidir novament la gran majoria d’empresaris i familiars en un sol local.

La festa posterior es farà a la discoteca La Murga, a partir de les 23.30, i estarà oberta no només a empresaris sinó també a treballadors, clients i amics en general. Comptarà amb una actuació musical en directe que farà que tothom gaudeixi d’una nit de gresca fins a la matinada. L’accès a la discoteca es farà mitjançant entrada, per només 5 euros, que es pot adquirir al recinte mateix o bé prèviament als establiments hostalers i a l’oficina de l’Associació.

El president de l'Associació d'Hostaleria, Miquel Àngel Sànchez, considera positiu el treball d'aquests 25 anys, especialment a l'hora de representar els interessos del gremi davant de les administracions. Sánchez valora especialment el paper de l'entitat en la promoció turística, com a impulsor de la societat mixta Turisme La Seu. Alhora, assenyala que l'ús d'internet i les possibilitats que obre la xarxa és el canvi més significatiu que ha experimentat el sector durant aquests anys.

Sànchez considera que l'associació encara té reptes pendents i un d'ells és seguir reclamant la millora de les comunicacions. Així, tot i l'anunci de retallada en inversió pública, des de l'entitat creuen que cal seguir reivindicant la modernització de l'Eix Pirinenc i també l'arribada de vols comercials a l'aeroport de la Seu.

El motiu d’escollir un dilluns a la nit ha estat perquè els principals implicats en puguin gaudir, tant empresaris com treballadors, ja que, òbviament, el cap de setmana és quan el col.lectiu té més feina.

Mostrar formulari de contacte