Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell vol aprofitar la nova etapa de l'aeroport

L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell vol aprofitar la nova etapa de l'aeroport

El gremi considera que l'obertura a vols comercials i xàrter pot portar nous perfils de clients L'entitat signarà aquest dilluns dia 12 un conveni amb la Unió Hotelera d'Andorra per treballar conjuntament

Aeroport Andorra-La Seu
Aeroport Andorra-La Seu
09/01/2015 19:22

L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell s'ha posat a treballar per aprofitar la nova etapa comercial de l'Aeroport de la Seu.

El president del gremi, Miquel Àngel Sánchez, considera que la possibilitat que arribin vols comercials i xàrter pot atraure al territori determinats visitants més allunyats del Pirineu ja que, afirma, disposar d'un aeroport ajudarà a situar la Seu al mapa en molts casos.

Dins d'aquest objectiu, l'AHAU també s'ha proposat incrementar la col·laboració amb la Unió Hotelera d'Andorra. Per això, les dues entitats tenen previst signar un conveni de col·laboració, en un acte que es durà a terme precisament a l'Aeroport Andorra-La Seu aquest dilluns vinent.

A banda de promocionar conjuntament l'aeroport, els gremis andorra i alturgellenc també volen estrènyer lligams en àmbits com ara la captació de clients o bé la gestió de campanyes turístiques.

Mostrar formulari de contacte