Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Associació Llibre del Pirineu edita el seu Catàleg de Nadal

L'Associació Llibre del Pirineu edita el seu Catàleg de Nadal

La publicació engloba les editorials i autors que formen part de l'entitat Se n'ha fet un tiratge de 2.000 exemplars que es distribueix a les llibreries pirinenques
Festa del Llibre Pirinenc 2011 - Presentacions
23/12/2011 11:15

L’Associació Llibre del Pirineu acaba d’editar el seu catàleg de Nadal. Es tracta d’una publicació de 16 pàgines amb més de seixanta recomanacions d’obres d’aparició recent vinculades al territori. S’hi inclouen novetats de les editorals que formen part de l’entitat (Abadia, Andorra, Cambuleta, Farell, Fundació Julià Reig, Garsineu, Límits, Portella, Salòria, Sensus i Zenobita) i també obres d’autors pirinencs associats.

El contingut està estructurat per gèneres, des de la narrativa al llibre infantil tot passant per l’assaig, l’art, la poesia i les publicacions periódiques. De cada llibre se’n reprodueix la portada i s’hi inclou la fitxa tècnica, una breu ressenya i un apunt biogràfic de l’autor. A la contraportada del catàleg hi apareix la relació completa de les llibreries pirinenques on es poden trobar o demanar els llibres referenciats. La portada ha estat il•lustrada per Ona Caussa.

Del catàleg se n’ha fet un tiratge de 2.000 exemplars, que s’estan distribuint a través de les llibreries del Pirineu. L’edició ha estat finançada amb recursos propis de l’associació i amb subvencions de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. L’anterior catàleg va sortir a la llum amb motiu de la Diada de Sant Jordi d’enguany.

L’associació dóna així compliment a un dels seus principals objectius: fer visible, dins i fora del territori, el llibre del Pirineu. Amb aquesta mateixa finalitat, l’entitat ha estat present en diversos esdeveniments com ara la Festa i Fira del Llibre del Pirineu d’Organyà, la Festa del Llibre del Berguedà o la Fira de Sort. L’entitat compta actualment amb 60 socis.

Mostrar formulari de contacte