Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Associació Llibre del Pirineu edita un catàleg de novetats literàries

L'Associació Llibre del Pirineu edita un catàleg de novetats literàries

A la publicació apareixen referenciades 38 obres i tres revistes, pertanyents a una desena d'editorials Vuit autors signaran les seves obres diumenge i dilluns a l'estand de l'entitat al passeig de Joan Brudieu de la Seu

Catàleg de l'Associació Llibre del Pirineu 2012
Catàleg de l'Associació Llibre del Pirineu 2012
19/04/2012 17:44

L'Associació Llibre del Pirineu disposarà d'un estand propi al passeig de Joan Brudieu de la Seu d'Urgell els dies 22 i 23 d'abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi. L'entitat posarà a disposició del públic el catàleg de novetats d'autors pirinencs que acaba d'editar, tot coincidint amb el Dia del Llibre.

Al llibret apareixen referenciades 38 obres i tres revistes, pertanyents a una desena d'editorials. Les novetats estan classificades per gèneres: narrativa, estudis, guies, poesia, literatura infantil i publicacions periòdiques. La il·lustració de la portada és obra de l'artista Carme Peris, que l'ha realitzada especialment per a l'ocasió.

A més, el catàleg conté l'agenda de les activitats literàries per Sant Jordi al Pirineu i una relació de punts de venda de llibres al territori. De la publicació se n'ha fet un tiratge de 2.000 exemplars, que es distribuiran per les llibreries pirinenques.

D'altra banda, diversos autors que acaben de publicar obres passaran per l'estand de l'Associació Llibre del Pirineu al passeig de Joan Brudieu. Diumenge, hi signaran els seus llibres la poetessa Teresa Colom i el novel·lista Albert Villaró, de les 13 a les 14 h, i el poeta Joan Graell, que hi serà present de les 17 a les 18 h.

Pel que fa al dia de Sant Jordi, dilluns, de 12 a 1 h, signaran llibres els escriptors Josep Espunyes i Isidre Domenjó i la il·lustradora Carme Invernón, mentre que de 19 a 20 h serà el torn de l'escriptora Carlota Valls i la il·lustradora Andrea Zayas. A la mateixa hora, hi tornarà a ser Albert Villaró.

Mostrar formulari de contacte