Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell organitza un curs en línia sobre ciberseguretat

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell organitza un curs en línia sobre ciberseguretat

La formació és gratuïta i anirà a càrrec de Xavier Lladós. Les inscripcions estan obertes fins al 19 de maig
Curs en línia sobre ciberseguretat
28/04/2021 19:20

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell organitza, del 24 de maig al 16 de juny, un curs en línia sobre ciberseguretat. La proposta, que es durà a terme a través de l'aula virtual de PIMEC, anirà a càrrec de Xavier Lladós.

El contingut de la formació se centrarà en els fonaments de seguretat, riscos, polítiques de seguretat informàtica i gestió de la ciberseguretat. Així mateix, es parlarà de mesures de protecció, seguretat física i seguretat lògica, a més de dispositius tamper-proof, IDE Channel anàlisi, Sofware Defined Radio i Cognitive Radio Networks. Un altre bloc se centrarà en el control d'accés, accés remot i interconnexió remota. Finalment, es tractaran els aspectes legals i jurídics en entorns tecnològics, la protecció de dades, la protecció intel·lectual i les llicències.

El curs és gratuït i tindrà una durada de 25 hores. Les classes es faran els dilluns, dimarts i dimecres, de les 15 a les 17.05 hores. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 19 de maig al correu electrònic o bé al telèfon 621 22 45 15.

Mostrar formulari de contacte