L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell reprèn la Nit de l'Empresariat
La trobada es durà a terme divendres vinent, dia 17, i la conferència d'enguany serà a càrrec de Teresa Vallès, cofundadora de la companyia de làctics Pastoret
L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell recupera la seva Nit de l'Empresariat. La nova edició d'aquesta trobada es durà a terme divendres vinent 17 de juny (20.30 h), a l'Hotel Andria de la Seu d'Urgell, amb un sopar ofert conjuntament per aquest establiment i pel Restaurant Arbeletxe. A més dels socis de l'entitat, es comptarà amb la presència de representants de l’administració local i comarcal i d’altres entitats que hi estan vinculades, com ara PIMEC i la Cambra de Comerç de Lleida.
Com cada any, aquest esdeveniment pretén generar "un espai de relació entre els associats i altres agents per fomentar el treball conjunt, crear sinergies i afavorir la dinamització del territori". També s'hi abordarà temes d’actualitat, a través de la conferència que realitza una personalitat rellevant en l’àmbit empresarial. Enguany s'hi ha convidat Teresa Vallès, cofundadora i directora general de la firma de làctics Pastoret de la Segarra. Vallès oferirà una ponència sobre els 30 anys de funcionament d'aquesta marca, el seu "compromís amb l'entorn i aposta pels productors locals" i la "innovació al servei de la tradició".
Teresa Vallès, nascuda a Igualada, va estudiar ADE a l'escola de negocis ESADE i International Management a la UCL, a Bèlgica. Va iniciar la seva trajectòria professional a KPMG, on va treballar en diversos projectes, i més endavant, al 1992, la fundar Pastoret al costat de Xavier Pont, amb qui va construir família i empresa. Des de llavors, ha dedicat tota la seva vida a desenvolupar aquest projecte, que va començar en una sobretaula familiar tot gaudint del mató tradicional. Actualment elaboren iogurts i postres artesanals que distribueixen a les principals ensenyes de gran distribució a Espanya. També són presents Portugal, França, el Regne Unit, Bèlgica i Hong Kong. La seva seu és a Sant Guim de Freixenet (Segarra). Darrerament han aconseguit que la "petjada de carboni" de la companyia sigui positiva gràcies a dos projectes de reforestació.