L'Associació Menja't l'Alt Urgell posa en marxa una campanya per donar a conèixer els seus associats i els productes que elaboren
L'Associació Menja't l'Alt Urgell posa en marxa una campanya a partir del mes de març per donar a conèixer els seus associats i els productes que elaboren. Cada primer dissabte de mes es donarà protagonisme a un dels productors, que explicarà la seva feina. Els assistents també podran gaudir d'una degustació.
L'horari de l'activitat serà de les 12 a les 13.30 h a la plaça Patalín de la Seu d'Urgell, just davant de la botiga del col·lectiu artesà. L’aforament estarà limitat a dotze persones i el preu per participar-hi serà de dos euros. "És una oportunitat immillorable de conèixer de primera mà qui som i què fem, i de tastar els nostres productes", expliquen des de Menja't l'Alt Urgell.
La primera presentació-degustació, la del 5 de març, anirà a càrrec dels productors de carn ecològica Ca l’Andreu d’Alàs. El 2 d’abril serà el torn de la formatgeria Castell-llebre de Peramola, mentre que el 7 de maig es podrà degustar les confitures i altres productes elaborats a Cal Casal d’Ossera.