Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Associació pels Animals del Pirineu ofereix una rosa solidària aquest Sant Jordi

L'Associació pels Animals del Pirineu ofereix una rosa solidària aquest Sant Jordi

A la Seu, es pot adquirir al Centre Veterinari Alt Urgell de cara a col·laborar amb l'activitat que segueix duent a terme l'entitat. El Grup Cap i Cua ofereix cada dia un repte per a propietaris de mascotes des de l'inici del confinament

Una de les roses solidàries de l'APAP per Sant Jordi (Associació pels Animals del Pirineu)
Una de les roses solidàries de l'APAP per Sant Jordi (Associació pels Animals del Pirineu)
22/04/2020 11:45

L'Associació pels Animals del Pirineu, en col·laboració amb el Grup Cap i Cua, han comunicat que tot coincidint amb la diada de Sant Jordi ofereixen la possibilitat d'adquirir una rosa solidària. Amb la compra d'aquest element, els qui se l'emportin col·laboraran amb l'APAP atès que la recaptació es destina a l'activitat que, tot i les limitacions causades per l'estat d'alarma, l'entitat segueix duent a terme per atendre gossos i gats abandonats.

A la Seu d'Urgell, la rosa solidària es pot adquirir al Centre Veterinari Alt Urgell, al carrer dels Estudis. També es pot trobar a Andorra, a la botiga Bones Companyies.

D'altra banda, el Grup Cap i Cua segueix amb la seva activitat d'educació canina gràcies a les xarxes socials. Des del seu perfil de Facebook, el centre urgellenc d'etologia canina i felina publica cada dia un "repte" i proposa als propietaris de mascotes que el posin en pràctica a casa. Cada entrada compta amb una completa explicació i va acompanyada de fotos o vídeos. Així, per exemple, aquest dilluns han explicat als seus seguidors com els gossos poden fer "sembrats" al jardí o bé en una catifa d'olfacte. I diumenge van proposar buscar "les 7 diferències" en una foto d'arxiu del centre d'entrenament, ubicat al carrer de Circumval·lació.

Aquest dimarts, Cap i Cua ha recomanat als propietaris deixar les mascotes soles al llarg de diferents estones del dia per tal que s'habituïn a la previsió que les properes setmanes moltes més persones tornin als seus llocs de treball, i amb l'objectiu que no se sentin soles quan es torni a la rutina d'abans del confinament. L'entitat també ha explicat que, precisament per aquest motiu, a partir d'ara publicarà els reptes de forma més esglaonada, cada dos o tres dies.

Mostrar formulari de contacte