Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ateneu Alt Urgell acull un acte per explicar què són les finances ètiques i l'economia solidària

L'Ateneu Alt Urgell acull un acte per explicar què són les finances ètiques i l'economia solidària

La proposta, que tracta l'exemple de Coop57, inclou una xerrada de Toni Llotge i la presentació de la Xarxa d'Economia Solidària de l'Alt Pirineu i Aran i del grup de xinxetes del Mapa Pam a Pam
Acte sobre finances ètiques i economia solidària
18/03/2022 11:31

L'Ateneu Alt Urgell acull aquest divendres, 18 de març, un acte per explicar què són les finances ètiques i l'economia solidària, centrant-se en l'exemple de Coop57. La proposta inclou una presentació de la Xarxa d'Economia Solidària de l'Alt Pirineu i Aran i del grup de xinxetes del Mapa Pam a Pam, que tindrà lloc a les set del vespre, i una xerrada a càrrec de Toni Llotge, prevista a dos quarts de vuit.

Coop57 és una cooperativa de serveis financers ètics i solidaris que té com a objectiu principal contribuir a la transformació social de l'economia i la societat. La seva funció principal és el finançament de projectes d'economia social i solidària a través de la intermediació financera. Això significa recollir i captar els estalvis de la societat civil per poder canalitzar-los cap al finançament d'entitats d'aquest tipus que promoguin l'ocupació, fomentin el cooperativisme, l'associacionisme i la solidaritat en general, i tinguin en compte la sostenibilitat sobre la base de principis ètics i solidaris.

Cal destacar que a través d'aquesta entitat s'ha pogut adquirir en propietat l'Ateneu Alt Urgell. L'acte l'organitza la Xarxa Local Pirineu i Aran, amb la col·laboració de Pam a Pam, l'Ateneu Alt Urgell i Coop57.

Més activitats a l'Ateneu

Pel que fa a l'agenda de l'Ateneu, aquest dissabte al matí (12.30 h) també està prevista una hora del conte amb La Tribu Juganera. Montse Baró oferirà activitats d'art en família en la proposta "Contes i emocions".

A la tarda (19h), l'Associació l'Alternativa ha organitzat un cafè-col·loqui amb Amadeu Gallart, president del Consell Consultiu de la Gent Gran a l'Alt Urgell. L'activitat es presenta sota el títol "Els bancs i la societat".

Mostrar formulari de contacte