El cicle 'Tastem territori' de l'Ateneu Alt Urgell proposa la descoberta i tast de gírgoles de cultiu ecològic
L'activitat, prevista per dimecres 24 de gener, donarà a conèixer l'empresa Peratxa Bolets, ubicada a Organyà. Per prendre part en la proposta cal inscriure's prèviament
Dimecres 24 de gener tindrà lloc a l'Ateneu Alt Urgell una nova sessió del cicle 'Tastem territori'. En aquesta ocasió, la proposta comptarà amb la participació de Jordina Sánchez, que introduirà els assistents en el singular cultiu de micelis i presentarà el projecte de Peratxa Bolets, que se centra en el cultiu de gírgoles ecològiques a Organyà. Seguidament, es farà un tast de productes amb l'acompanyament de Fede Antona i Sílvia Olmeda.
L'activitat es durà a terme a les vuit del vespre i tindrà un cost de 4 euros per a les persones sòcies de l'Ateneu Alt Urgell i 5 euros per a les no sòcies. Per participar-hi cal incriure's prèviament a través d'un formulari a Internet.
A causa de les necessitats d'espai i d'infraestructura per a dur a terme el taller, el nombre màxim d'inscrits és de 20, tot i que hi haurà llista d'espera. És per això que l'organització demana que les persones que s'apuntin i no puguin assistir-hi, ho avisin amb antelació perquè algú altre pugui participar-hi.