Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Laura Gómez Valero exposa 'Natura màgica' a la Seu

Laura Gómez Valero exposa 'Natura màgica' a la Seu

La mostra la componen 15 obres realitzades amb tècniques mixtes i carbonet El treball pretén ser "una finestra a la pau interior"

Laura Gómez - Quadre
Laura Gómez - Quadre
15/09/2008 16:06

Des d’aquest dilluns i fins al pròxim 12 d’octubre es pot visitar, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’exposició “Natura màgica”, de l’artista barcelonina Laura Gómez Valero, establerta a la Seu d'Urgell. La mostra la componen 15 obres realitzades amb tècniques mixtes i carbonet que evoquen "la natura mística i misteriosa".

Laura Gómez viu al Pirineu des de l’any 1996. De formació autodidacta, s’ha especialitzat en el dibuix a tinta xinesa. Al mateix temps ha anat desenvolupant altres vies d’expressió com l’escultura, l’aiguada, el gravat, el paper matxé i les tècniques mixtes. A partir de l’any 2003, va començar a experimentar les infinites possibilitats del blanc i el negre i la monocromia. Ha realitzat exposicions a gairebé totes les parròquies del Principat d’Andorra i també a Romania, Barcelona i la Seu d’Urgell.

Segons manifesta Laura Gómez, el seu treball pretén ser "una finestra a la pau interior, molt necessària en un món que sembla haver-la perdut". L'artista intenta alhora promoure el respecte vers l'espai natural, "que hauria de ser tractat amb la màxima reverència i no com un simple objecte més d'ús i abús humà". Gómez vol plasmar sensacions a través d'una realitat subjectiva, "en què conviuen elements reals i imaginaris". "La idea és transmetre la màgia de la natura com a lloc de retrobament amb la nostra individualitat", afirma.

L’exposició es pot veure de dilluns a divendres, de nou del matí a dues del migdia, i de quatre a sis de la tarda; i els dissabtes, de deu del matí a dues del migdia.

Mostrar formulari de contacte