Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'ECAP acull un curs d'elaboració de formatges de pasta blava

L'ECAP acull un curs d'elaboració de formatges de pasta blava

Una trentena de professionals han participat en un taller de producció Les jornades formatgeres han anat a càrrec de l'assessor i formador Patrick Anglade
ECAP - Curs formatges pasta blava
29/01/2010 19:25

L'Escola de Capacitació Agrària del Pirineu (ECAP) ha ofert durant aquest dimecres i dijous un curs d'elaboració de formatges de pasta blava, coordinat per la tècnica Nati Valls. Una trentena de formatgers d'arreu de Catalunya han pres part en el seminari, que ha dirigit l'assessor i formador Patrick Anglade.

L'objectiu de la proposta era fomentar la producció de formatges de pasta blava al territori, tenint en compte que el consum d'aquest producte és tradicional al país "però la seva comercialització és molt minsa avui per avui".

Les classes, que s'han fet a les instal.lacions especialitzades de l'ECAP, han consistit en donar informació sobre la fabricació d'aquesta tipologia de formatges i en explicar i aplicar el seu esquema d'elaboració.

Les jornades les ha promogut el departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla per a la formació contínua del sector formatger, en què hi participa de forma activa el centre de Bellestar.

Mostrar formulari de contacte