Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Lectura intergeneracional de poesia a la Seu aquest Sant Jordi

Lectura intergeneracional de poesia a la Seu aquest Sant Jordi

Es podrà seguir a través d’un vídeo aquest dijous a través de les xarxes socials de l'Ajuntament i de l'Oficina Jove. Hi participen des d'infants de 7 anys fins a gent gran

Lectura intergeneracional de poesia a la Seu aquest Sant Jordi
Lectura intergeneracional de poesia a la Seu aquest Sant Jordi
22/04/2020 16:35

Aquest dijous dia 23, diada de Sant Jordi, i per commemorar que és també el Dia del Llibre, es podrà veure i escoltar una lectura intergeneracional de poesia a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de la Seu (@ajlaseu) i l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (@ojalturgell), en la qual hi participen 24 persones de diferents edats.

Les regidores de Gent Gran, Marian Lamolla, i d'Infància, Núria Tomàs, han explicat que amb aquesta activitat volen "fer arribar la poesia a tota la població, sense edats, i en un format adaptat a les circumstàncies actuals de confinament”.

El poema triat per aquesta lectura intergeneracional és "Un lloro, un moro i un mico, i un senyor de Puerto Rico", d’autor anònim i escrita al segle XIX. La franja d'edat dels participants va des dels 7 anys fins a persones jubilades, passant per adolescents i joves. Cadascun llegirà un fragment de l'obra escollida.

Entre els participants d’aquesta lectura, a més a més de les regidores Marian Lamolla i Núria Tomàs, també hi haurà l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, i el vicealcalde, Francesc Viaplana.   

Des de l’Ajuntament urgellenc es vol agrair la col·laboració dels veïns i veïnes que han participat en aquesta lectura des del confinament. Els i les participants són: Ares Soto, Josep Fernández, Kevin Mantilla (Wade), Teresa Ferrer, Aina Izquierdo, Francesc Moix, Ona Perearnau, Teresa Trota, Llorenç Dalmau, Juani Menduiña, Anna Costa, Arturo Carné, Arnau Balasch, Rosa Bentanachs, Leire Garcés, Pilar Hereu, Nil salvat, Antoni Garcia, Agnès Aguilera i Pepita Abelló.

Mostrar formulari de contacte