Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'EDFOR fa un balanç positiu de la temporada 2010-2011

L'EDFOR fa un balanç positiu de la temporada 2010-2011

Joan Casanova destaca el treball de l'equip femení i la feina feta pels jugadors juvenils i alevins La Seu F.C. celebra assemblea general el pròxim divendres, 1 de juliol

EDFOR Equip femení 2010-2011
EDFOR Equip femení 2010-2011
28/06/2011 12:28

L'Escola de Futbol Orgèl.lia ha fet un balanç positiu de la temporada 2010-2011 a través del programa setmanal 'EDFOR', que s'emet cada dilluns a RàdioSeu. El president de l'entitat, Joan Casanova, ha qualificat la temporada de "correcta" des del punt de vista esportiu i social. Així, només ha lamentat el descens de l'equip infantil. A l'altre costat de la balança hi ha col.locat la bona feina dels equips aleví B i juvenil.

Casanova també ha fet un esment especial a la trajectòria de l'equip femení. En aquest sentit, reconeix que cal treballar la base esportiva perquè el projecte no s'aturi tenint en compte els bons resultats assolits.

El president de l'EDFOR agraïa ahir en el programa de RàdioSeu la implicació dels entrenadors i col.laboradors del club per tirar endavant el seu projecte esportiu, centrat en la base futbolística. D'altra banda, exposava la necessitat de mantenir converses continuades amb l'Ajuntament per fer arribar demandes i necessitats.

Assemblea de la Seu F.C.

Durant el programa EDFOR de RàdioSeu també s'ha anunciat aquest dilluns la celebració d'una assemblea general de la Seu F.C. Serà aquest divendres, 1 de juliol, en dues convocatòries: les 21.30 hores i les 22.00 hores.

Mostrar formulari de contacte