Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'educació sexual, últim tema de les xerrades 'on-line' amb Sant Joan de Déu

L'educació sexual, últim tema de les xerrades 'on-line' amb Sant Joan de Déu

La Seu ha acollit un cicle de conferències adreçades a pares i mares La cloenda serà aquest dimecres a les 8 del vespre a la Sala d'Actes de l'Ajuntament

Ajuntament de la Seu d'Urgell
Ajuntament de la Seu d'Urgell
01/06/2010 15:56

La sala d'actes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell acollirà aquest dimecres al vespre l'última conferència on-line del cicle de salut infantil per a pares i educadors, realitzat des de l'Hospital Infantil Sant Joan de Déu de Barcelona. La xerrada porta per títol Què sé sobre el sexe per explicar-li al meu fill? .

La videoconferència anirà a càrrec de la doctora Dolors Petitbó, psicòloga de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, i serà conduïda pel doctor Oscar Rosell, metge pediatre de l'Àrea Bàsica de Salut Alt Urgell Sud i de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell-Pediatria dels Pirineus.

El cicle es va iniciar el passat mes de gener i s'han dut a terme cinc xerrades diferents, fruit del conveni de col•laboració entre CatSalut, ICS i la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i l'Hospital infantil de Sant Joan de Déu. Les conferències on-line han tractat sobre puericultura, dermatologia i psicologia, entre d'altres temes, amb l'objectiu de promocionar la salut dels infants i adolescents.

Mostrar formulari de contacte