Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'embassament d'Oliana segueix perdent reserves i se situa al 48,5% de la seva capacitat

L'embassament d'Oliana segueix perdent reserves i se situa al 48,5% de la seva capacitat

Pel que fa al cabal del riu Segre al seu pas per la Seu d'Urgell, disposa de 2,40 metres cúbics per segon
Embassament d'Oliana
21/08/2007 10:25

Els embassaments de l'Alt Urgell, Oliana i Rialp, segueixen perdent reserves i aquest dilluns les seves capacitats estan al 48,5% i al 15,8% respectivament. Per a Oliana, la xifra suposa la pèrdua d'un 1% respecte a la setmana passada, i és un 1,5% inferior a l'estat en què es trobava fa un any. El pantà de Rialp, que és el que està registrant una baixada més important durant l'estiu, ha tingut una pèrdua d'un 3% respecte a la setmana passada.

Tot i que el pantà d'Oliana ha perdut un hectòmetre cúbic durant la darrera setmana i el de Rialp onze, segons la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre la reserva d'aigua de tota la conca es troba per sobre del promig dels últims quatre anys, situant-se actualment a 4.134 hectòmetres cúbics d'aigua embassada.

Pel que fa al cabal dels rius, el Segre en el seu pas per la Seu d'Urgell disposa de 2,40 metres cúbics per segon, perdent durant la darrera setmana més d'un punt, tot i que es manté per sobre de la xifra de fa un any. El riu Valira en el seu pas per la Seu d'Urgell registra un cabal de 0,49 metres cúbics per segon, perdent una dècima respecte la setmana passada, però també per sobre del cabal que disposava fa un any, que era de només 0,05.

Mostrar formulari de contacte