Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'ens gestor de l'Escorxador Transfronterer de Cerdanya ja és una realitat

L'ens gestor de l'Escorxador Transfronterer de Cerdanya ja és una realitat

07/12/2009 16:24

L’associació per la gestió de l’Escorxador Transfronterer de Cerdanya ja s'ha constituït. Els representants de l'Alta i la Baixa Cerdanya i del Capcir van concretar l'acord aquesta setmana passada, en una reunió a Puigcerdà.

Es tracta d’una associació sense ànim de lucre amb l’objectiu de gestionar l’escorxador; desenvolupar el sacrifici local d’animals tot sensibilitzant els professionals d’ambdós costats de la frontera; posar en marxar accions concertades que afavoreixin la producció i la valorització de la carn local, i promoure accions adreçades a augmentar el consum de carn local de qualitat i la seva exportació als mercats exteriors.

L’associació està formada per carnissers i ramaders de les dues bandes de la frontera. El Consell d’Administració estarà format per un president, que ha estat escollit en aquesta ocasió entre els ramaders de l'Alta Cerdanya; un vicepresident, escollit entre els carnissers de la Baixa Cerdanya; un secretari i un tresorer. L’alternança de nacionalitat i de grup serà obligatòria entre el president i el vicepresident així com entre el secretari i el tresorer.

Mostrar formulari de contacte