Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'entitat municipal de Gausac reforma les àrees infantils per adequar-les a la normativa actual

L'entitat municipal de Gausac reforma les àrees infantils per adequar-les a la normativa actual

06/08/2009 10:21

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Gausac ha portat a terme la reforma de les àrees recreatives infantils al nucli. L'antic pati de les escoles de Gausac i un espai verd a la zona de Es Anglades han estat reformats o adaptats a les noves normatives.

En el pati de les antigues escoles, s'ha substituït els vells gronxadors per uns de nous i s'han col.locat bancs i papereres per tal que els veïns i veïnes puguin gaudir d'aquesta cèntrica plaça. L'actitud incívica de certs veïns que permeten que els seus animals de companyia defequin en l'àrea infantil ha obligat a l'ajuntament a buscar opcions "per a un problema de difícil solució com és l'incivisme". Així mateix s'ha instal.lat un pipican a l'entrada de l'àrea per evitar aquestes actuacions.

A la zona Es Anglades, l'EMD ha promogut la construcció d'un nou parc, amb la finalitat d'establir una àrea recreativa en aquesta zona residencial, que es troba una mica allunyada del centre de la població. Les obres que s'hi han dut a terme han estat el desboscament i el moviment de terres. A més a més, s'ha reforçat el perímetre amb l'estacada de travesses de fusta.

En quant al paviment tant del Carrer Major com d'aquesta zona s'ha fet amb revestiment de llosetes de cautxú en l'àrea de jocs. També s'han col.locat dos nous punts d'enllumenat públic al parc infantil, així com una font d'aigua potable i l'equipament de jocs infantils.

Ambdues actuacions han tingut un pressupost de 60.000 euros que han estat finançats per la pedania i pel Fons d'Inversió Local de l'Estat.

Mostrar formulari de contacte