Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les agències de viatges de l'Alt Urgell no detecten anul.lacions per a l'Orient Mitjà

Les agències de viatges de l'Alt Urgell no detecten anul.lacions per a l'Orient Mitjà

Tot i que països com el Iemen tenen poca demanda, els qui hi volen anar mantenen la reserva. Sí que hi ha més canvis entre els qui havien escollit la Gran Bretanya
09/07/2007 17:35

Les agències de viatges de l’Alt Urgell no han registrat anul.lacions a països de l’Orient Mitjà com és el cas del Iemen, en relació a l’atemptat terrorista que la setmana passada va provocar la mort de cinc turistes catalans i dos del País Basc, a més a més de dos ciutadans iemenites.

Tot i que els operadors locals no reben moltes demandes per viatjar a aquests països, aquells que tenien previst de viatjar-hi no han alterat els seus plans. En aquest sentit, des de Viatges Cadí Tours assenyalen que aquesta setmana mateix han gestionat un viatge al Iemen. L’agència considera que “ara és quan és més segur d’anar a aquell país, perquè s’ha extremat la seguretat, i veiem difícil que un atemptat com aquest es torni a repetir”. Malgrat tot, a l’hora de triar aquests destins s’adverteix als clients que han d’assumir els riscos existents a cada país.

On sí que s’ha detectat més anul.lacions és per anar a la Gran Bretanya i especialment a Londres, arran de l’alerta dels darrers dies pels intents d’atemptat.

La majoria de demandes que reben les agències de viatges de la Seu són per anar de vacances a destins de platja, especialment a les Illes Balears, les Canàries, el Carib i Mèxic. Pel que fa a destins menys habituals que guanyen interès, citen sobretot Jordània i Birmània. Per als qui prefereixen anar en viatges organitzats d’una o dues setmanes, els destins més proposats són els estats de la Unió Europea i l’Amèrica del Nord.

Mostrar formulari de contacte