Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià tornen als carrers de la Seu

Les Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià tornen als carrers de la Seu

Les cantades seran aquest dissabte a la tarda, pel centre històric, i diumenge al matí per l'Eixample de la ciutat. Enguany hi participen uns 70 cantaires i 14 músics

Cor de Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià
Cor de Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià
11/04/2017 18:17

Com cada any, el Cor de Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell, format per uns 70 cantaires i 14 músics, celebrarà la Pasqua cantant pels carrers de la ciutat, aquest dissabte 15 i diumenge 16 d’abril. El cor, dirigit per Lluís Obiols Perearnau, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Col·legi La Salle i EFAUSA. La seva preparació ha anat a càrrec de Sonia Lanau  i Rafel Llobet.

Les cantades s’iniciaran dissabte a 2/4 de 6 de la tarda, davant de l’Ajuntament i seguiran pels carrers del centre històric de la ciutat. Diumenge, a les 10 del matí, es reprendran les cantades pels carrers de l’Eixample, amb les parades ja tradicionals a la Cooperativa del Cadí i a la Llar de Sant Josep. A la una del migdia, el cor cantarà davant de la Catedral de Santa Maria amb l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, i es finalitzarà la festa cantant al Sant Hospital i al passeig de Joan Brudieu.

Repertori

El repertori d’aquest any 2017 està format pel vals jota 'Caramelles' (Mn. Salvador Ritort), la sardana 'Lluna Clara' (Jaume Planella), el vals 'Cants de Primavera' (E. Massana) i l’havanera 'Mariner de terra endins' (J. Bastons i N. Oliver). Seguint la dinàmica dels darrers anys, el cor impulsa la consolidació d’un repertori propi, com també la recuperació i difusió d’obres escrites per autors locals.

El Cor de Caramelles, recuperat l’any 1986, és una mostra més de la voluntat que té la Germandat de Sant Sebastià per al manteniment i la promoció de les tradicions i festes populars pròpies de la ciutat.

Mostrar formulari de contacte