Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les Caramelles infantils es preparen per a la cantada de dissabte

Les Caramelles infantils es preparen per a la cantada de dissabte

La tradició seguirà diversos carrers del centre de la ciutat i es cantarà dues sardanes i dos vals Aquest dijous al vespre, els nois i noies ja oferiran un concert a la Biblioteca de Sant Agustí
Concert de Caramelles 2010
30/03/2010 15:57

El Cor de Caramelles de nois i noies de la Seu d'Urgell, format pels alumnes de les escoles Albert Vives i Pau Claris, del col·legi La Salle i de l'institut Joan Brudieu, sota la direcció de Rafel Llobet, protagonitzaran aquest dissabte, 3 d'abril, una cantada pels carrers de la ciutat.

La cantada s'iniciarà a les 10 del matí des del centre cívic El Passeig i seguirà pel carrer Major, la plaça del Mercat, la plaça dels Oms, la plaça del Deganat, la plaça de les Monges, la plaça de Sant Josep de Calassanç, el passeig Joan Brudieu i acabant novament a la plaça Soldevila. Els cantaires també visitaran la residència del Sant Hospital, la Llar de Sant Josep, el Bisbat d'Urgell i l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

El Cor de Caramelles de nois i noies cantaran quatre cançons: La primavera de les flors, sardana de Joan Roure; És la moreneta, sardana d'Antoni Carcellé; el vals La festa de Pasqua; i Cant festiu, ambdues peces del mestre Voltas Viñas.

2n Concert de Caramelles per a nois i noies

D'altra banda, el Cor de Caramelles de nois i noies protagonitzaran aquest dijous, 1 d'abril, un segon concert al pati de la Biblioteca de Sant Agustí, a les vuit del vespre. Els cantaires estaran acompanyats per l'Orquestra de Caramelles, formada per alumnes de l'Escola Municipal de Música, i la Coral Signum. La direcció i els arranjaments aniran a càrrec de Rafel Llobet. El concert serà gravat per La Sonsònia.

Les Caramelles estan organitzades per les AMPES de les escoles Albert Vives i Pau Claris; del col·legi La Salle i de l'institut Joan Brudieu, i compta amb la col·laboració del Pla Educatiu d'Entorn i l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Mostrar formulari de contacte