Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les dones del Pirineu es formen en noves tecnologies

Les dones del Pirineu es formen en noves tecnologies

Associacions de l’Alt Urgell, la Cerdanya i la Vall d’Aran han participat en un curs al Telecentre de l'Alt Urgell El projecte forma part del programa Ende, de l'Institut Català de les Dones i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació
Curs Dones Telecentre
12/12/2009 14:16

Representants de diverses associacions de dones de l’Alt Urgell, la Cerdanya i la Val d’Aran han realitzat al Telecentre de l'Alt Urgell un curs de formació en noves tecnologies de la informació i la comunicació. El curs, que ha tingut una durada de 20 hores, ha permès, entre d’altres coses, la creació d’un bloc a Internet.

Segons han indicat els organitzadors, "la familiarització amb les TIC facilitarà la comunicació de les entitats amb les seves associades". Els grups que han participat en la jornada han estat l’Associació Urgellenca de Dones, l’Associació de Puntaires de la Seu d’Urgell, l’Associació de Dones i Confraresses de l’Alt Urgell, l’Associació de Dones del Món Rural Cerdà i l’Associació Culturau Escunhau Casarilh.

Aquest projecte forma part del programa Ende que porten a terme l’Institut Català de les Dones i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per fomentar l'ús de les TIC a les associacions de dones. Ofereix a les entitats de dones de Catalunya una subvenció que consisteix en l’adjudicació de 300 equips informàtics complets (ordinador portàtil, programari i una impressora) i formació específica sobre la utilització de les TIC.

Mostrar formulari de contacte