Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les eleccions sindicals parcials a l'FSH donen 3 delegats a la UGT, 2 a la Intersindical i un a CCOO

Les eleccions sindicals parcials a l'FSH donen 3 delegats a la UGT, 2 a la Intersindical i un a CCOO

Els comicis interns han comptat amb la participació de 188 empleats, d'un total de 288, i la UGT n'ha rebut 98. La Intersindical torna a tenir ara quatre representants al Comitè d'Empresa
Sant Hospital de la Seu d'Urgell
12/02/2021 17:05

La UGT ha guanyat les eleccions parcials al Comitè d'Empresa de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, que s'han celebrat aquest dijous. La força més votada ha obtingut 98 vots, seguit de la Intersindical-CSC, que n'ha rebut 61, i de Comissions Obreres, amb 22. En aquests comicis s'havia d'assignar en total 6 delegats sindicals, dels quals 3 han correspost a la UGT, 2 a la Intersindical i 1 a CCOO.

A la convocatòria, que s'havia organitzat per cobrir les places vacants de delegats, hi han pres part 188 treballadors i treballadores, dels 288 que estaven convocats, cosa que significa una participació del 65,27%. Hi ha hagut 5 vots en blanc.

Des de la Intersindical han emès un comunicat en què feliciten la UGT i CCOO pels seus resultats i el conjunt de treballadors per la seva participació. El sindicat valora el seu resultat com "una victòria moral", després que aquest any passat algunes de les seves delegades van renunciar al càrrec, asseguren, "per la poca experiència i els desacords constants amb un altre sindicat". Als comicis de novembre de 2019, la Intersindical va ser per primera vegada la força més votada i va obtenir 4 representants, els mateixos que la UGT. El text hi afegeix que seguiran defensant un model de "sindicalisme lliure i diferent" amb l'objectiu de "consolidar-se" en l'àmbit sindical català.

La representació sindical a la Fundació Sant Hospital és actualment de 7 delegats de la UGT, 4 de la Intersindical i 2 de CCOO.

Mostrar formulari de contacte