Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les empreses demanen més suport públic a la innovació

Les empreses demanen més suport públic a la innovació

Les associacions empresarials de l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Ripollès, el Berguedà, el Solsonès i Cardona s'han trobat al nou Centre Tecnològic de la Seu
26/09/2007 17:55

Les associacions d'empresaris de l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Ripollès, el Berguedà, el Solsonès i Cardona demanen a les administracions que facilitin canals i recursos per a la innovació de les empreses. Aquest ha estat el tema central de la trobada que les patronals locals han celebrat al nou Centre Tecnològic de l’Alt Pirineu. La instal.lació s’ha estrenat a la tercera planta del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell, amb accés pel carrer de Capdevila.

En el transcurs de la jornada, els empresaris han dut a terme una taula rodona en la qual han reclamat més apropament entre el govern i l'empresari. Consideren que cal cal una major col•laboració de les organitzacions, de les universitats, dels centres tecnològics i, sobretot, de les administracions.

En declaracions a RàdioSeu, el president de la recentment creada Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell, Jordi Grau, considera que “la innovació ha de començar sempre les pròpies empreses, però a part d’això hi ha una sèrie de mitjans que hi poden ajudar".

Sobre aquesta col.laboració, Jordi Grau aprofita per agraïr la col.laboració que s’ha establert amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell per a la presència de l’Associació d’Empresaris al recentment estrenat Centre Tecnològic. De fet, l’entitat ha esdevingut el primer inquilí de l’espai i hi ha iniciat cursos de formació continuada. Alhora, el despatx de l’associació és obert des d’ara per a les consultes que hi vulguin fer les empreses.
Jordi Grau matisa que la innovació no només ha de passar per les noves tecnologies.

Aquestes jornades es van iniciar a Ripoll i s’acabaran a Cardona, on el col.lectiu empresarial redactarà un document amb les conclusions per lliurar-les als responsables polítics.

  • Trobada empresarial al Centre Tecnològic de l'Alt Pirineu
  • Trobada Empresarial al Pirineu

Mostrar formulari de contacte