Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les entitats juvenils de l'Alt Urgell enceten amb la Via Fera una nova etapa de col·laboració

Les entitats juvenils de l'Alt Urgell enceten amb la Via Fera una nova etapa de col·laboració

La primera trobada comarcal s’ha fet aquest dissabte a la Seu d’Urgell La iniciativa ha sorgit de les associacions i ha comptat amb el suport de les institucions públiques

Via Fera 2015 - Inauguració
Via Fera 2015 - Inauguració
04/05/2015 10:31

Representants de la major part de les entitats juvenils de l’Alt Urgell s’han trobat aquest dissabte, 2 de maig, a la Seu d'Urgell, en la primera edició de la Via Fera, una iniciativa que ha sorgit de les pròpies associacions i ha comptat amb el suport de les institucions públiques.

La trobada s'ha organitzat amb l'objectiu d'endegar "una nova etapa de col•laboració entre els col•lectius joves, que ha de servir per enfortir el teixit associatiu a l’entorn del qual es mou la joventut alturgellenca més activa", ha indicat l'organització.

L’acte d’obertura de les activitats es va dur a terme al Parc del Valira amb la intervenció del director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; el conseller comarcal de Joventut, Ricard Pérez, i la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Meritxell Planes.

En els parlaments inicials, es va felicitar les entitats juvenils de la comarca per la iniciativa i se les va esperonar a treballar d’una manera coordinada i intercanviant experiències. Pel que fa a la col.laboració, Antoni Reig va posar com a exemple l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. “És un model per a tot Catalunya, pel fet que agrupa les polítiques de joventut de l’Ajuntament i del Consell Comarcal en un sol projecte compartit", va dir.

Immediatament després de la inaguració, es va posar en marxa un programa d’actes molt complet, en el qual hi van tenir cabuda sessions de treball i de debat i propostes festives i de lleure. A la primera de les reunions, que va comptar amb el suport de tècnics dels serveis territorials de Joventut a Lleida i de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, prop d’una trentena de joves van debatre idees que serviran de base per a l’elaboració dels futurs plans de joventut locals i comarcal.

Exhibicions de teles acrobàtiques, zumba, spinning, skate, passejades a cavall, curses d’orientació, cercaviles i danses també van omplir jornada, que es va cloure amb una nit de foc i de música.

Galeria d'imatges

Correfoc (Fotos: Toni Artigues)

Mostrar formulari de contacte