Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les estacions de nòrdic han tingut menys visitants per la campanya de Nadal

Les estacions de nòrdic han tingut menys visitants per la campanya de Nadal

Els complexos constaten una reducció d'entre el 20% i el 30% amb relació a l’any passat, pels problemes amb la neu En canvi, ara el sector afronta les properes setmanes amb condicions excel.lents

Esquí nòrdic
Esquí nòrdic
11/01/2010 17:53

Les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya van quantificar ahir entre un 20% i un 30% la disminució de visitants que han patit durant les passades festes de Nadal, en comparació amb les mateixes dates d’ara fa un any.

Segons indiquen des de la pròpia associació Tot Nòrdic, les principals causes van ser que “la majoria de les estacions no van poder garantir l’obertura dels seus circuits fins passat el dia de Nadal”. Sobre aquest punt, recorden: “Les males condicions climatològiques en dies punta de festa han fet que els clients no ens visitessin”. I és que les bones perspectives dels dies previs es van veure trencades per l’inusual diluvi d’aigua que va afectar el Pirineu a les portes de Nadal, amb temperatures molt més altes del que és habitual.

Malgrat tot, des de Tot Nòrdic es mostren optimistes davant la situació dels complexos just després de les festes. “La part positiva”, afirmen, “és que arrel de les nevades d’aquest últims dies i al fred que està fent, les estacions gaudeixen ara d’una quantitat i qualitat de neu excepcional” que, hi afegeixen, “ja permet garantir l’obertura de la totalitat dels circuits.a les estacions”.

La tipologia de clients que visiten actualment els centres de nòrdic és “principalment de proximitat, del territori català”. A més a més, detallen, “cada cop està augmentat més el tipus familiar, que combinen les estades en zones rurals amb l’esquí nòrdic, i també grups d’amics que venen a combinar esport i diversió”.

Mostrar formulari de contacte