Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les Estades d'Estiu del Sedis cobreixen més de 400 places el primer dia d'inscripcions

Les Estades d'Estiu del Sedis cobreixen més de 400 places el primer dia d'inscripcions

L'activitat, prevista per a un màxim de 600 infants i joves, segueix mantenint l'èxit de convocatòria La proposta combina la tecnificació amb activitats lúdiques al bell mig del Pirineu

Estades Sedis 2008
Estades Sedis 2008
23/03/2010 13:54

Des d’aquest dilluns estan obertes les inscripcions per a les Estades d’Estiu del Sedis Bàsquet. Una proposta que, amb el treball dels darrers anys, s’ha situat entre les preferides per joves d’arreu de Catalunya per seguir practicant bàsquet durant les vacances i gaudir d’un entorn privilegiat com és el de la Seu d’Urgell.

Prova d’aquest èxit és que, el primer dia, ja s’ha cobert 400 de les 600 places que el club oferta. Estaran repartides en 5 torns setmanals, entre el 27 de juny i el dia 1 d'agost. Les estades van adreçades a diferents franges d’edat, des d’infants de mini (nascuts/des l’any 1999) fins a júniors de 1er any (nascuts/des el 1993).

A la pàgina web del Sedis Bàsquet es pot trobar tota la informació detallada sobre com es pot tramitar la inscripció. Les estades combinen la tecnificació amb l’aprofitament de les grans possibilitats que ofereix la Seu d’Urgell, al bell mig del Pirineu català. Així, s’ofereix activitats com ara ràfting, golf, patinatge sobre gel i piscina.

Mostrar formulari de contacte