Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les farmàcies de la Seu d’Urgell reparteixen 1.000 mascaretes casolanes a persones cuidadores de gent gran i a malalts

Les farmàcies de la Seu d’Urgell reparteixen 1.000 mascaretes casolanes a persones cuidadores de gent gran i a malalts

Cada establiment disposa de 200 unitats, confeccionades per voluntàries de la ciutat, que es lliuraran a partir d'aquest divendres
Repartiment de mascaretes a la farmàcia
27/03/2020 12:55

Les farmàcies de la Seu d’Urgell repartiran a partir d’aquest divendres un total de 1.000 mascaretes, de manera gratuïta, a les persones que cuiden gent gran i a persones malaltes, és a dir, a persones vulnerables. 

La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Marian Lamolla, ha agraït “la molt bona predisposició per part de tots els farmacèutics de la ciutat per dur a terme aquesta iniciativa solidària”. Lamolla també ha donat les gràcies a les cosidores voluntàries de les mascaretes, així com a Nou Grapats per esterilitzar-les i a la tintoreria Santa Marta per planxar-les.

Les cinc farmàcies de la Seu d’Urgell (Barios, Guilanyà, Marsinyach, Peruchet i Purgimon) disposaran de 200 mascaretes cadascuna per lliurar-les a aquest col·lectiu de persones que les necessiten per al seu dia a dia per tal d'evitar contagiar-se del coronavirus.

En el moment de recollir la mascareta, s’haurà de deixar el número de DNI a la farmàcia, per tal de que cada establiment pugui portar un registre del nombre de mascaretes que lliura, amb les dades de les persones que les han recollit. A més, les farmàcies donaran les instruccions per rentar adequadament les mascaretes després del seu ús diari.

Confecció de més mascaretes

El grup de cosidores d’aquestes mascaretes casolanes en confeccionaran més amb l’objectiu de fer-les arribar a tantes persones particulars com sigui possible.

Mostrar formulari de contacte