Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les inscripcions per a les estades esportives d'estiu de la Seu s'obriran el 15 de juny

Les inscripcions per a les estades esportives d'estiu de la Seu s'obriran el 15 de juny

Les propostes, amb esports convencionals i al medi natural, s'adrecen a infants i adolescents de 6 a 15 anys. Els tràmits per reservar plaça caldrà fer-los de forma telemàtica
Estades esportives a la Seu
03/06/2020 13:55

El 15 de juny vinent s’obriran les inscripcions per a les estades esportives que organitza durant l'estiu el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Les propostes s'adrecen a infants i adolescents de 6 a 15 anys.

Les famílies interessades podran fer els tràmits d'inscripció únicament de forma telemàtica a través del web municipal www.laseu.cat. El termini restarà obert fins que s'esgotin les 30 places de cada torn. No s’oferirà servei de menjador.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Carlos Guàrdia, ha destacat que "evidentment les activitats estaran condicionades per la situació sanitària que estem vivint". En aquest sentit, Guàrdia ha explicat que els canvis més importants en relació amb anys anteriors serà la limitació de places, l’establiment de grups de convivència i l’adaptació de les propostes per evitar el contacte entre els participants. D'altra banda, les estades potenciaran les activitats a l’aire lliure i s'hi aplicaran tots els protocols preventius per evitar contagis de coronavirus.

‘A l’Estiu, Tot l’Esport’ i ‘A l’Estiu, Aventura’

Les estades esportives municipals s’emmarquen en dues grans propostes, una al juliol i l'altra a l'agost. En tots dos casos l'horari serà de dilluns a divendres, de 2/4 de 10 del matí a les 2 del migdia, i s'hi inclou la piscina municipal i l'opció de servei d'acollida a partir de les 8 del matí.

La primera programació, 'A l'estiu, tot l'esport', oferirà activitats esportives diverses, com ara esports convencionals, de raqueta, d'implementació, alternatius, gimcanes, activitats aquàtiques, jocs de coneixença o jocs d'estratègia, entre d’altres. Els torns seran del 29 de juny al 3 de juliol, del 6 al 10 de juliol, del 20 al 24 del mateix mes i del dia 27 al 31.

Pel que fa a la proposta ‘A l’Estiu, Aventura’, inclou activitats esportives al medi natural, com ara escalada, tir amb arc, trekking aquàtic, BTT, snorkel, slackline o senderisme, entre d’altres. Els torns d’aquesta proposta, tots al mes d'agost, seran del dia 3 al 7, del 10 al 14, del 17 al 21 i del dia 24 al 28.

Preus

El preu de cada torn és de 57 euros, als quals caldrà sumar 7 euros per torn si s'utilitza l’hora d’acollida. Val a dir que s’aplicarà un 20% de descompte en la inscripció a les famílies empadronades a la Seu que siguin família nombrosa o monoparental.

Mostrar formulari de contacte