Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les obres de l'Alberg La Valira i les subvencions, a debat al plenari de la Seu

Les obres de l'Alberg La Valira i les subvencions, a debat al plenari de la Seu

En l'apartat de mocions també es tractarà la cerca de feina a Andorra, les instal·lacions de l'Escola Agrària i el nou Institut La Valira, entre d'altres Podeu consultar l'ordre del dia d'avui dilluns en aquesta notícia
Ajuntament de la Seu d'Urgell
09/03/2015 12:21

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell celebrarà avui dilluns, dia 9, el ple ordinari del mes de març, un dels últims de la legislatura. La sessió començarà a les 8 del vespre a la Sala d'Actes del consistori.

Entre els punts de debat previstos hi ha l'aprovació del Pla Estratègic de Subvencions i la cessió a l'Agència Catalana de Joventut de les obres d'ampliació de l'Alberg La Valira.

En l'apartat de mocions, ICV presenta tres propostes, sobre el suport a aturats que busquen feina a Andorra, el suport a la simplificació tributària a entitats sense ànim de lucre i les mesures contra la pobresa energètica. El PSC-Progrés presenta una moció sobre el manteniment d'instal·lacions a l'Escola Agrària del Pirineu. Finalment, ERC posarà a debat la designació de l'equip directiu del nou Institut La Valira.

ORDRE DEL DIA

1 .Aprovació de l'acta de la sessió de 09.02.2015.
2. Expedients de modificació del pressupost.
3. Canvi de destí de préstec.
4. Aprovació del Pla Estratègic de subvencions.
5. Cessió a l'Agència Catalana de la Joventut de les obres d'Ampliació de l'Alberg de Joventut La Valira
6. Informes d'Alcaldia.
7. Donar compte dels Decrets d'Alcaldia.
8. Mocions del grup d'ICV-EUiA sobre: A) Suport a les persones en situació d'atur a la nostra ciutat i comarca que busquen treball a Andorra; B) Suport a la simplificació de les obligacions tributàries per entitats sense ànim de lucre; i C) Mesures urgents per fer front a l'emergència habitacional i a la pobresa energètica.
9. Moció del grup PSC-Progrés sobre Sol·licitar al Departament d'Agricultura, Ramaderia. Pesca, Alimentació i Medi Natural per tal que mantingui les instal·lacions de vaques a l'Escola Agrària del Pirineu.
10. Moció del grup d'ERC sobre Designació de l'equip directiu de l'IES La Valira.
11. Precs, preguntes i interpel·lacions.

Mostrar formulari de contacte