Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les representacions del Retaule de Sant Ermengol atrauen un miler d'espectadors

Les representacions del Retaule de Sant Ermengol atrauen un miler d'espectadors

L'espectacle es consolida com a patrimoni cultural de la Seu d’Urgell. Satisfacció per la feina feta pel nou director, Xavier Piguillem, i per la resposta del públic davant la incorporació de nous elements escènics

Retaule de Sant Ermengol 2017 (Foto: Retaule de Sant Ermengol)
Retaule de Sant Ermengol 2017 (Foto: Retaule de Sant Ermengol)
14/08/2017 11:40

El Retaule de Sant Ermengol ha finalitzat aquest dissabte les representacions d'enguany amb el recompte final d’un miler d’espectadors. El Patronat ha fet una bona valoració de l'assistència a l'espectacle, que es consolida com a patrimoni cultural de la Seu d'Urgell.

Cal destacar que aquest estiu s’han desenvolupat totes les funcions amb normalitat, a excepció de la del dimecres dia 10 d’agost, que es va haver d’anul·lar a causa de la pluja. La resta de dies, el Retaule ha comptat amb un 75% d’assistència de públic.

L'organització ha expressat la satisfacció per la feina feta pel nou director, Xavier Piguillem, així com per la incorporació d’un grup de joves a l’obra, que ha renovat i rejovenit el planter d’actors. El Patronat també valora molt positivament la resposta del públic pel que fa a la incorporació de nous elements teatrals, com l'escena sobre la Batalla d’Albesa.

A més a més, enguany ha tingut una excel·lent rebuda la xerrada “El Comtat d’Urgell davant el califat de Còrdova a inicis del segle XI”, que es va dur a terme el passat dijous dia 10 a l’Espai Ermengol, a càrrec de l’historiador Josep Suñé Arce.

Mostrar formulari de contacte