Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les reunions dels delegats territorials de l'Alt Pirineu es faran a Talarn

Les reunions dels delegats territorials de l'Alt Pirineu es faran a Talarn

Fins ara el Consell de Direcció Territorial es realitzava a Lleida, juntament amb el de Ponent Les sessions són un cop al mes per supervisar les actuacions de cada departament al territori
18/03/2008 16:11

El Consell de Direcció Territorial de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran se celebrarà a partir de l’abril a la seu de la Delegació del Govern al propi territori, ubicada a Talarn. Fins ara es convocava conjuntament amb el Consell de Direcció de les Terres de Lleida, i ambdós tenien lloc a la seu de la Delegació del Govern a Lleida, copresidits pels dos delegats. La decisió ha estat presa en el transcurs del consell celebrat avui.

Així doncs, l'Alt Pirineu farà finalment el seu consell de direcció al propi territori, amb idèntiques tasques que el de Lleida i el de les altres cinc vegueries. Amb aquesta mesura, el Govern pretén millorar l’eficàcia de la seva acció al territori i dóna un pas més cap a la nova organització territorial de Catalunya.

El Consell de Direcció Territorial de la Generalitat és un òrgan format pels diferents directors dels serveis territorials, sota la presidència del delegat del Govern; en el cas del Pirineu; Víctor Orrit. Es reuneix el tercer dimarts de cada mes per fer el seguiment de les actuacions dels diversos departaments a la vegueria, proposar les mesures que consideri convenients per millorar l'actuació de la Generalitat i coordinar els diferents òrgans territorials dels departaments, entre d'altres funcions.

Mostrar formulari de contacte