Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les targetes moneder vinculades als ajuts de menjador escolar finalitzen el seu ús el 31 de juliol

Les targetes moneder vinculades als ajuts de menjador escolar finalitzen el seu ús el 31 de juliol

Els usuaris han de conservar la targeta i retornar-la al centre educatiu durant el mes de setembre, juntament amb els tiquets. A l'Alt Urgell el servei excepcional l'ha gestionat el Consell Comarcal
Targetes moneder per a alumnes amb beca de menjador escolar
27/07/2020 13:15

Les targetes prepagament per garantir l’alimentació als infants i joves de l’Alt Urgell durant el període de confinament deixaran d’estar actives el proper 31 de juliol. Així ho ha comunicat aquest cap de setmana el Departament d'Educació als consells comarcals. La mesura extraordinària es va iniciar el mes de març, just a l'inici de l'estat d'alarma, i es va mantenir vigent fins al 19 de juny, tot coincidint amb la finalització del curs escolar.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha comunicat aquesta informació per SMS a totes les famílies perceptores de targeta moneder. Cal exhaurir el saldo abans del 31 de juliol, perquè a partir d'aquella data totes les targetes moneder quedaran buidades de saldo, malgrat que no caducaran fins al 31 de desembre de 2020.

D'altra banda, és obligatori que les famílies guardin la targeta i la retornin aquest mes de setembre al seu centre educatiu, juntament amb els tiquets de compra, en un sobre tancat amb el nom de cada fill a la part exterior del sobre. A l'Alt Urgell la mesura ha beneficiat 332 infants del municipi que compten amb beca de menjador, dels quals 249 són de la Seu.

Al llarg de les setmanes en què han funcionat, les targetes moneder han estat carregades amb un total de 272 euros, que correspon a 68 dies de recàrrega (62 dies lectius + festius escolars). Per a més informació i dubtes, les famílies beneficiàries es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, al telèfon 973 35 31 12 (09.00-14.00 h), al correu consell@alturgell.ddl.net o bé a la pàgina web on l'ens manté la informació actualitzada: www.alturgell.cat.

Mostrar formulari de contacte