Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Bloqueig provisional en les targetes prepagament de les beques menjador per a escolars

Bloqueig provisional en les targetes prepagament de les beques menjador per a escolars

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha informat que CaixaBank n'ha aturat temporalment el funcionament en comprovar que la quantitat de la segona recàrrega no era la correcta. Les famílies rebran un SMS d'avís tan bon punt es puguin tornar a fer servir

Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Consell Comarcal de l'Alt Urgell
23/04/2020 10:35

Actualització. 23.04.20

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha informat aquest dijous que les targetes de prepagament per garantir l’alimentació a infants i joves de l’Alt Urgell, durant el període de confinament, van ser bloquejades aquest començament de setmana per CaixaBank, l'entitat financera responsable d'aquest sistema provisional. A la comarca la situació afecta 328 escolars.

Des de l'ens alturgellenc han explicat que l'emissora de les targetes va aturar temporalment la funcionalitat d'aquest mitjà de pagament en comprovar que la recàrrega que s'hi havia fet no era la correcta. També han detallat que, tan bon punt es resolgui aquesta incidència i les targetes tornin a estar operatives, el Consell n'informarà a les famílies mitjançant un missatge SMS.

Els primers 40 euros dels diners que ha rebut fins ara cada usuari corresponien als 10 dies laborables entre el 16 i el 29 de març. La primera recàrrega va ser de 40 euros addicionals per als 9 dies laborables compresos entre el 30 de març i el 9 d’abril. El dissabte 18 d’abril es va efectuar la segona recàrrega, que correspon als 9 dies laborables entre el 14 i el 24 d’abril. Dissabte passat mateix, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, ja va comunicar-ho per SMS a totes les famílies perceptores.

L'ens alturgellenc també ha informat que les targetes no requereixen de PIN per al seu funcionament (en cas que ho demani, prémer tecla verda) i no permet comprar més que l’import carregat. Els diners de la targeta estan destinats exclusivament a la compra en establiments alimentaris (prioritzant verdura, fruita, ous, carn, peix, pasta, arròs, cereals, llegums, llet i derivats làctics com els iogurts, pa, oli, sal, sucre, xocolata i fruits secs), les targetes no funcionen en altres establiments, ni per compres per internet.

És necessari que els usuaris de la targeta guardin els tiquets de compra corresponent als productes comprats, se’ls informarà per correu electrònic o SMS on han de dur els tiquets. 

Per a les incidències es pot contactar amb el telèfon d’atenció al client de Caixabank: 900 404 090 i donar el codi del davant de la targeta DE + números.  Per consultar el saldo i els moviments de forma gratuïta, poden anar a qualsevol caixer de CaixaBank i a través de la web: www.moneytopay.com >Altres gestions de la teva targeta > Consulta de saldo i moviments.

Per a més informació i dubtes les persones interessades es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell de 9 a 14 h, al 973 35 31 12, consell@alturgell.ddl.net, a la pàgina web on es manté la informació actualitzada: www.alturgell.cat o al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU): 973 35 41 02, de 9 a 14 h. Per urgències socials es pot trucar al 630 43 07 52 de 9 a 21 h, o bé posar-se en contacte amb l’ajuntament corresponent.

Mostrar formulari de contacte