Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Les trobades de preparació de Barcelona 2022 continuen a la Cerdanya

Les trobades de preparació de Barcelona 2022 continuen a la Cerdanya

Jordi Hereu mantindrà una nova reunió sobre el terreny, ara amb responsables d'institucions i estacions cerdanes L'alcalde barceloní també estarà entre els convidats a la Festa del Trinxat

La Molina - Estadi
La Molina - Estadi
26/02/2010 13:46

Pocs dies després d’haver arribat de Vancouver, l’alcalde de Barcelona Jordi Hereu continuarà aquest dissabte les reunions al Pirineu per cercar sobre el terreny suports a la candidatura als Jocs Olímpics d'Hivern. Hereu passarà el dia a la Cerdanya, on es reunirà amb un gran nombre de responsables d'institucions i estacions de la comarca.

Hereu començarà la intensa jornada a Alp, on serà rebut per l’alcalde Cosme Ruaix. Seguidament es desplaçarà fins a l’estació de la Molina, a la zona d’Alabaus, on tindran lloc d’aquí a dues setmanes les proves de Copa del Món d’Snowboard (17 al 21 de març) i també els Mundials d’Snowboard el 2011. A aquesta reunió també hi serà el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal; el president de Ferrocarrils, Joan Torres, l'alcalde de Toses, Francesc Rosell, i el director de La Molina, Joan Anton Font.

Per la Federació Catalana d'Esports d'Hivern hi seran els vicepresidents Mario Ruiz i Pilar Mampell. També s'hi ha convidat el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, els alcaldes de capitals comarcals de la zona (Puigcerdà, Berga, Ripoll i Solsona) i el president de l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí (ACEM), Joaquim Alsina.

L'alcalde de Barcelona també visita l'estació veïna de Masella. A la tarda hi haurà una trobada amb d'altres sectors socials i econòmics vinculats al món esportiu i de la neu, al Palau d’Esports i Congressos d’Alp. A la nit, Jordi Hereu també ha estat convidat a assistir a la Festa del Trinxat de Puigcerdà, que cada any ja compta amb una àmplia presència política.

Aquesta trobada dóna continuïtat a la que es va celebrar ara fa dues setmanes a Espot, adreçada a les institucions de la demarcació de Lleida i amb la presència entre d'altres de l'alcalde de la Seu, Albert Batalla. Com a la resta de comarques del Pirineu català, a la Cerdanya també s'ha expressat el suport total al projecte i la voluntat de formar-ne part.

Mostrar formulari de contacte