Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Agrària del Pirineu organitza tres mòduls sobre doma de poltres

L'Escola Agrària del Pirineu organitza tres mòduls sobre doma de poltres

Durant el proper semestre s'oferirà cursos de munta inicial, doma a la corda i esbravat Les inscripcions es poden fer fins al 3 de febrer i el dia següent es farà les proves d'accés
ECAP - Mòdul sobre poltres
27/01/2015 10:32

L'Escola Agrària del Pirineu, a Bellestar, organitza de cara al proper semestre tres cursos per a persones que es vulguin dedicar professionalment a la doma de cavalls. L'activitat s'adreça especialment a treballadors o joves de l'àmbit rural.

En tots tres casos, les classes es duran a terme entre el 16 de febrer i el 4 de juny. Les inscripcions es poden fer fins al 3 de febrer i el dia següent es faran les proves prèvies d'accés.

El primer mòdul que s'ofereix està dedicat a la munta inicial de poltres, que permet la presa de contacte del genet amb les tècniques per muntar. El segon és sobre doma de poltres a la corda i se centra en els equips de treball i la identificació de la conducta de l'animal. Finalment, el tercer és un mòdul d'esbravat, en què es realitza la separació dels poltres de recria per iniciar les feines d'apropament, reconeixement, passeig i acceptació de les ordres per part del poltre.

L'horari de classes serà de dimarts a divendres de 9 del matí a 5 de la tarda. L'escola disposa de servei de menjador i residència. Els dos primers cursos tenen un cost de 85 euros; i el tercer, de 53 euros. Els mòduls estan finançats en part pel Departament d'Agricultura de la Generalitat, amb el suport del Programa de Desenvolupament Rural de la Unió Europea i dels fons FEDER.

Mostrar formulari de contacte