Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Agrària del Pirineu organitza un curs de captura en viu de depredadors

L'Escola Agrària del Pirineu organitza un curs de captura en viu de depredadors

L'objectiu és conèixer la normativa i els mètodes de control de la fauna i d'espècies invasores Les sessions es faran els dies 6, 7 i 13 de març a Bellestar
Escola Agrària - Curs depredadors
19/02/2015 10:49

L'Escola Agrària del Pirineu ofereix aquest mes vinent un curs de captura en viu d'espècies depredadores. Les sessions es duran a terme els dies 6, 7 i 13 de març a les instal·lacions de Bellestar.

La captura d'animals depredadors és una mesura que s'aplica excepcionalment per controlar la fauna, per exemple per eradicar o controlar espècies invasores. Requereix d'uns coneixements específics que es poden adquirir amb aquest curs. A les classes s'explicarà les novetats específiques de la normativa i els mètodes de captura autoritzats, juntament amb les característiques de les espècies depredadores, el material utilitzat i la prevenció de riscos personals a l'hora de capturar-los.

Els horaris seran el dia 6 de març de les 4 a les 8 de la tarda, el dia 7 durant el matí i la tarda i el dia 13 de les 4 a les 7 de la tarda. Les inscripcions es poden fer a l'Escola Agrària o bé al correu molivella@gencat.cat. La matrícula costa 32 euros i està subvencionada pel Departament d'Agricultura i els fons FEDER.

Mostrar formulari de contacte