Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornada tècnica per reflexionar sobre el futur i el relleu generacional de la carnisseria i la xarcuteria al Pirineu

Jornada tècnica per reflexionar sobre el futur i el relleu generacional de la carnisseria i la xarcuteria al Pirineu

L'Escola Agrària del Pallars i l'Ajuntament de Tremp organitzen l'acte, que s'emmarca en el programa "Al teu gust". El programa inclou experiències i testimonis de professionals del sector carni i xarcuter

Jornada tècnica per reflexionar sobre el futur i el relleu generacional de la carnisseria i la xarcuteria al Pirineu
Jornada tècnica per reflexionar sobre el futur i el relleu generacional de la carnisseria i la xarcuteria al Pirineu
20/03/2024 12:20

L’Escola Agrària del Pallars i l’Ajuntament de Tremp, a través del seu programa “Al teu gust”, organitzen dimecres 10 d'abril la jornada tècnica ‘L’Artesania Alimentària en joc. El futur de la carnisseria i xarcuteria al Pirineu’, per abordar des de diferents perspectives el repte del relleu al sector agroalimentari, especialment a la carnisseria i la xarcuteria.

L’objectiu és conèixer i reflexionar quines són les perspectives de futur, per què és important apel·lar al compromís mutu per fer un esforç pel relleu generacional i quines haurien de ser les línies de treball prioritàries per assegurar-lo. 

La jornada, que es farà a l'Escola Agrària del Pallars, comptarà amb la participació de carnissers del Pirineu que han pres el relleu d’un negoci d’aquest sector o bé hi treballen des de fa molts anys i els preocupa el seu futur, així com d’altres professionals que fan bandera de la seva feina i de la carnisseria de taulell, i són exemple en diferents pràctiques, especialment pel que fa a la comunicació i la sensibilització.

La sessió inclourà experiències i testimonis de professionals del sector carni i xarcuter:

Mostrar formulari de contacte