Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Albert Vives fa audicions per millorar la sensibilitat musical

L'Escola Albert Vives fa audicions per millorar la sensibilitat musical

Alumnes de cicle superior fan de mestres per un dia per explicar autors com Vivaldi, Strauss i Saint-Saëns L'activitat s'emmarca en la Setmana Cultural del centre urgellenc
27/04/2012 11:30

L'Escola Albert Vives de la Seu fa aquest curs sessions d'audició musical per als alumnes. L'activitat vol augmentar la sensibilitat dels estudiants amb la música i donar-los a conèixer grans autors tant clàssics com contemporanis.

Una de les particularitats de la proposta és que els alumnes fan per un dia de professors. Concretament, infants de 5è i 6è de primària ensenyen als companys de cursos inferiors els coneixements adquirits, segons ha explicat la professora de música de l'Albert Vives, Puri Carrillo.

Un dels alumnes que ha fet de mestre, Roger Marsino, ha detallat que han treballat autors com ara Strauss, Vivaldi, Camille Saint-Saëns i Leroy Anderson.

Les audicions s'han emmarcat en la Setmana Cultural de l'escola. El director del centre, Isidor Alberich, valora especialment l'interès que mostra l'alumnat per un gènere tradicional difícil per als infants com és la música clàssica.

El programa de la Setmana Cultural ha inclòs diverses activitats en funció dels cicles educatius. Se'n pot destacar una visita a l'Ajuntament i el centre històric dels alumnes, el lliurament dels 28ens Jocs Florals i l'onzena Nit Cultural, presidida per l'alcalde de la Seu, Albert Batalla. També s'han fet xerrades vinculades a la Fundació Joan Petit, sortides al medi natural i un taller sobre el conte El tresor més gran del món, de Mariona Mateu, que es durà a terme aquest divendres.

  • Escola Albert Vives - Nit Cultural 2012 2
  • Escola Albert Vives - Nit Cultural 2012
  • Escola Albert Vives - Setmana Cultural

Mostrar formulari de contacte