Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Albert Vives organitza aquest diumenge una jornada de portes obertes

L'Escola Albert Vives organitza aquest diumenge una jornada de portes obertes

El centre educatiu complementarà la visita, que començarà a les 11, amb un grup d'animació, contacontes, cançons i jocs A la comarca, l'Escola Els Agols de Montferrer obrirà el centre a les famílies dissabte (de 10 a 13 hores)

Escola Albert Vives - Jornada de portes obertes
Escola Albert Vives - Jornada de portes obertes
26/02/2015 18:14

L'Escola Albert Vives organitza aquest diumenge una jornada de portes obertes per donar a conèixer a les famílies les seves instal.lacions, el seu funcionament, els serveis que ofereix i els seus eixos de treball, just abans que s'iniciï el període de preinscripció per al nou curs escolar 2015-2016.

La visita, que començarà a les 11 del matí, es complementarà amb l'actuació d'un grup d'animació, contacontes, cançons i jocs.

La resta de centres educatius de la Seu d'Urgell també han programat activitats perquè les famílies els coneguin. L'Escola Pau Claris i el Col·legi La Salle duran a terme la jornada de portes obertes el 7 de març, de deu del matí a una del migdia. D'altra banda, l'Escola Castell-ciutat organitzarà trobades concertades trucant al centre prèviament.

Pel que fa a l'Escola i Institut La Valira també caldrà trucar per concertar visita. Per la seva part, l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell celebrarà la seva jornada de portes obertes el dijous 3 de març, de set a nou del vespre.

Preinscripcions: del 10 al 17 de març

Del 10 al 17 de març tindrà lloc el període de preinscripció per al curs escolar 2015-2016. Durant aquest termini caldrà presentar les sol·licituds d'admissió d'alumnes per poder cursar segon cicle d'educació infantil, primària i ESO als centres docents sufragats amb fons públics (escola pública i escola privada concertada).

Per formalitzar la preinscripció, cal omplir la sol·licitud que es facilita de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la ciutat o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de la Seu d’Urgell, ubicada a les dependències de l’Ajuntament urgellenc.

La preinscripció cal tramitar-la en el centre educatiu que es triï en primera opció o a la mateixa OME. També es pot realitzar la preinscripció a través d'Internet, a l'adreça www.gencat.cat/preinscripcio. La tramesa de sol·licituds de manera telemàtica estarà oberta fins a les 24 hores del 16 de març.

Portes obertes a l'Escola Els Agols, a Montferrer

A la comarca, també l'Escola Els Agols de Montferrer organitza una jornada de portes obertes aquest dissabte, de 10 a 13 hores. El centre comptarà amb l'equip docent per explicar tot el funcionament a les famílies.

Mostrar formulari de contacte