Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Albert Vives recull 420 quilos de productes bàsics amb el Tió Solidari

L'Escola Albert Vives recull 420 quilos de productes bàsics amb el Tió Solidari

Dues alumnes del centre, amb el director i la presidenta de l'AMPA, han fet el lliurament al Banc dels Aliments És el sisè any que el col·legi organitza la recollida per a persones amb dificultats econòmiques
Escola Albert Vives - Tió Solidari 2014
15/12/2014 16:31

L'escola Albert Vives de la Seu d'Urgell ha lliurat aquest migdia al centre de distribució Aliments per la Solidaritat els productes alimentaris procedents del Tió Solidari que han organitzat per sisè any consecutiu. El tió ha anat menjant tots els productes que els alumnes d'aquesta escola han anat portant de casa seva durant quinze dies.

L'acte de lliurament al banc dels aliments l'han realitzat dues alumnes del curs de 6è A en representació de tots els estudiants del centre, acompanyades pel seu director, Isidor Alberich; la mestra i coordinadora del Projecte Aprenentatge i Servei, Maria Olivares, i la presidenta de l'AMPA, Rosa Ginesta.

Els alumnes de 6è A han estat els encarregats de la difusió, tot fent un treball de conscienciació a la resta dels nens i nenes de l'escola respecte la necessitat de ser solidari. Aquests estudiants també s'han fet càrrec de l'acollida del Tió i la recollida dels productes aportats per l'alumnat del centre.

En total s'ha recollit 420 quilos de productes alimentaris com ara arròs, llegums, oli, pasta, conserves, llet i productes de neteja personal i de la llar, entre d'altres, que han estat rebuts per diversos voluntaris d'Aliments per la Solidaritat i per la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament urgellenc, Anna Vives.

Tots els centres educatius de la Seu i de l'Alt Urgell fan la seva aportació al Banc dels Aliments, entitat que reparteix productes alimentaris a aquelles persones que tenen dificultats econòmiques per cobrir les seves necessitats més bàsiques. El banc està format pel Consorci d'Atenció a les Persones (que conformen l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell), Càritas, La Seu Solidària i Creu Roja.

Mostrar formulari de contacte